Sanne Velzeboer

 

Ik ben met veel enthousiasme begonnen als nieuw lid van het team van deze praktijk. 
In 2007 ben ik als fysiotherapeut begonnen op de revalidatieafdeling van het RKZ in Beverwijk waar ik ervaring heb opgedaan met alle mogelijke facetten van fysiotherapie; van de behandeling van jonge kinderen tot en met hart- en longrevalidatie. Daarna heb ik me bij FCP (Hoofddorp) en SINA (Beverwijk) vooral gericht op orthopedische- en sportgerichte fysiotherapie, waarbij ik het ontzettend leuk vind om met iedereen van jong tot oud, van top tot teen samen te werken naar het gewenste eindresultaat. Of dit nu het hervatten van dagelijkse activiteiten is of het weer volledig beoefenen van (top)sport.

Hierbij werk ik vanuit de visie van optimale, actieve samenwerking en communicatie: samenwerking tussen mij en de client, en eventueel met een arts of een trainer/coach, maar ook de samenwerking tussen lichaam en geest en tussen belasting/training en rust. Hiervoor is een heldere communicatie en informatie-uitwisseling de basis om alle doelen, wensen en mogelijke belemmeringen goed in kaart te brengen en zo het hersteltraject te optimaliseren. Daarbij is een actieve aanpak van zowel de behandelaar als de client voor mij van groot belang.

Na het afronden van mijn studies heb ik in de loop van de jaren mijn mogelijkheden voor behandeling en begeleiding uitgebreid met een aantal specialisaties (zie onder) en ben ik momenteel in opleiding om me te specialiseren in het uitvoeren van echografisch onderzoek.

 

Specialismen:

  • Algemene fysiotherapie
  • Bewegingswetenschappen
  • Medical taping
  • Dry Needling
  • Allround conditie- en hersteltraining
  • Loopanalyse en loopscholing