Het team

Jack van Honschoten

Jack van Honschoten

Geboren en opgegroeid aan de Eksterlaan en sinds 2013 weer terug in de straat als fysiotherapeut. Met veel enthousiasme en plezier werk ik met een sterk uiteenlopend patiëntenbestand. Van functiebehoud bij hoogbejaarden tot revalidatie op topsportniveau.

lees verder…

Caroline Hageman

Vanaf 2001 ben ik verbonden aan onze praktijk. Omdat een groot deel van mijn werk bestond uit het behandelen van ouderen ben ik mij verder gaan verdiepen in deze groep patiënten. In 2004 heb ik in Breda de specialisatie Geriatrie Fysiotherapie behaald.

lees verder…

Sanne Velzeboer

Sanne Velzeboer Ik ben met veel enthousiasme begonnen als nieuw lid van het team van deze praktijk. 
In 2007 ben ik als fysiotherapeut begonnen op de revalidatieafdeling van het RKZ in Beverwijk waar ik ervaring heb opgedaan met alle mogelijke facetten van fysiotherapie; van de behandeling van jonge kinderen tot en met hart- en longrevalidatie.

lees verder…

Overig

  • Wibbo Hummelen – Echografisch onderzoek. Naast zijn achtergrond als (sport-)fysiotherapeut legt hij zich in zijn werk inmiddels volledig toe op musculoskeletale echografie. Hij verzorgt o.a. voor onze fysiotherapiepraktijk het echografisch onderzoek.