Het team

Jack van Honschoten

Jack van Honschoten

Geboren en opgegroeid aan de Eksterlaan en sinds 2013 weer terug in de straat als fysiotherapeut. Met veel enthousiasme en plezier werk ik met een sterk uiteenlopend patiëntenbestand. Van functiebehoud bij hoogbejaarden tot revalidatie op topsportniveau.

lees verder…

Caroline Hageman

Vanaf 2001 ben ik verbonden aan onze praktijk. Omdat een groot deel van mijn werk bestond uit het behandelen van ouderen ben ik mij verder gaan verdiepen in deze groep patiënten. In 2004 heb ik in Breda de specialisatie Geriatrie Fysiotherapie behaald.

lees verder…

Vera Kinket

Vera Kinket

Mijn naam is Vera, met veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie Eksterlaan en woonachtig in de buurt. Mijn interesse binnen de fysiotherapie gaat uit naar zowel mechanische- als psychosomatische klachten.

lees verder…

Dorien Bennink

Dorien Bennink

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam als bekkenfysiotherapeut bij Fysiotherapie Eksterlaan. In de jaren negentig ben ik als bekkenfysiotherapeut begonnen in het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein.

lees verder…

Sanne Velzeboer

Ik ben met veel enthousiasme begonnen als nieuw lid van het team van deze praktijk. In 2007 ben ik als fysiotherapeut begonnen op de revalidatieafdeling van het RKZ in Beverwijk waar ik ervaring heb opgedaan met alle mogelijke facetten van fysiotherapie; van de behandeling van jonge kinderen tot en met hart- en longrevalidatie.

lees verder…

Judith Voss Administratief medewerker

Onze administratie wordt verzorgd door Judith Voss. Heeft u vragen op het gebied van rekeningen, vergoedingen en uw zorgverzekering dan kunt u bij haar terecht.

Haar werktijden zijn: Dinsdag       : 9.00 – 15.00 uur Donderdag : 9.00 – 15.00 uur

Overig

    • Marco Stijnman – Sportmassage.

  • Wibbo Hummelen – Echografisch onderzoek. Naast zijn achtergrond als (sport-)fysiotherapeut legt hij zich in zijn werk inmiddels volledig toe op musculoskeletale echografie. Hij verzorgt o.a. voor onze fysiotherapiepraktijk het echografisch onderzoek.